UNDERVISNING i After Effects

Adobe After Effects er branchens standardværktøj når det gælder motion graphics design, animation og videokomposition.

Jeg har mere end 10 års erfaring med Adobe After Effects, og har i flere år undervist på UC Syd (University College Syddanmark), Kort- og Dokumentar Filmskolen, KEA samt på reklame- og kommunikationsbureauer.

Jeg underviser både private, virksomheder og branchefolk, der enten ønsker at lære Adobe After Effects fra bunden, eller gerne vil have fyldt mere på, og udvide programkendskabet.

Undervisningen henvender sig både til private, virksomheder eller branchefolk, der ønsker at lære Adobe After Effects fra bunden og derved få en solid indføring i programmet, samt til den mere øvede bruger, der har brug for at få fyldt mere på, og udvide kendskabet til After Effects. Der lægges vægt på individuelle tilgange og personlig, målrettet undervisning.

Undervisningen kan spænde fra enkelte dage til flere uger afhængig af målsætning og resourcer. Der tilbydes skræddersyede forløb og kurser der passer til alle behov.

Vi går i dybden med programstruktur og brugergrænseflade, projektindstillinger, arbejdsgange og håndtering af materialer. Vi arbejder med tidslinie, lag, keyframes, kompositioner, masker, chromakeying, 3D-integration, import og eksport af slutprodukt til forskellige platforme og ikke mindst lærer vi nyttige plug-ins og scripts at kende. Der lægges løbende vægt på vigtige genveje og arbejdsflow.

Alt efter behov tilrettes undervisningen både som individuelle- og fælles øvelser og opgaver. Undervisningen kan målrettes Motion Graphics eller VFX alt efter ønske.

Hvor langt er et undervisningsforløb?

Undervisningen kan spænde fra enkelte dage til flere uger afhængig af målsætning og resourcer. Der tilbydes skræddersyede forløb og kurser der passer til alle behov.